Car Detailing

Maak je auto mooier dan nieuw met vakkundige car detailing.
Maak een keuze uit onze car detailing-pakketaanbiedingen.

Het car detailbedrijf van Utrecht

Bent u in de provincie Utrecht op zoek naar een specialist op het gebied van car detailing? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben bij Gelderland Auto’s namelijk specialisten klaarstaan die graag voor u aan de slag gaan met het detailen van uw auto. Na onze car detailing in Utrecht ziet uw auto er letterlijk weer uit alsof hij helemaal nieuw is. Alsof hij direct uit de showroom komt en u er voor het eerst mee gaat rijden! Benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje bij de mogelijkheden die wij u op dit gebied allemaal te bieden hebben.

Aan de slag met auto detailing in Utrecht

Als car detailbedrijf voor Utrecht hebben wij veel ervaring met het zo schoon en mooi mogelijk maken van uw auto. Wellicht vraagt u zich af wat car detailing precies inhoudt? Dit is een vorm van schoonmaken van uw auto waarbij werkelijk geen detail wordt overgeslagen. Uw auto wordt helemaal in nieuwstaat gebracht. Niet alleen wassen wij de auto geheel met de hand en zorgen wij dat het interieur grondig wordt gereinigd. We polijsten uw auto ook met 3 tot 5 lagen, om ervoor te zorgen dat zelfs krassen vakkundig weggehaald worden. Ook brengen wij een wax laag aan, kleien wij het lakwerk en reinigen wij velgen, banden, deuren, deurstijlen, sponningen en nog veel meer. We laten niets aan het toeval over.

Meer weten over ons car detailbedrijf in Utrecht?

Indien u meer wilt weten over wat car detailing in Utrecht bij Gelderland Auto’s allemaal inhoudt, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We beantwoorden graag al uw vragen, zodat u helemaal op de hoogte bent van wat u bij ons mag verwachten. We hebben verschillende pakketten op het gebied van car detailing voor u klaarstaan. Neem deze eens op uw gemak door op deze website, zodat u een goed beeld krijgt van welke auto detailing in Utrecht u het liefste door ons wilt laten uitvoeren.

Blijf op de hoogte

Newtonweg 7
4104 BK Culemborg
Tel. 06 45 90 78 90

autobedrijf culemborg - Gelderland auto's

Maak hier een afspraak voor een car detailing behandeling voor jouw auto!

We proberen rekening te houden met de door jou aangegeven data. Je krijgt sowieso altijd een bevestiging van ons met de datum waarop we jouw auto gaan behandelen.

Neem contact met ons op

HEB JE EEN VRAAG?

Vul het formulier in

En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het is vrijblijvend dus verplicht jou tot niets!

NEEM CONTACT OP MET GELDERLAND AUTOS