Car Detailing

Maak je auto mooier dan nieuw met vakkundige car detailing.
Maak een keuze uit onze car detailing-pakketaanbiedingen.

Car Detailing: De vernieuwing van jouw auto!

Bent u op zoek naar een specialist die uw auto eens echt goed voor u kan wassen? Rijdt u wel eens met uw auto door de wasstraat, maar bent u dan toch niet helemaal tevreden met het resultaat? In dat geval raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Gelderland Auto’s allemaal te bieden hebben. We hebben namelijk een carcleaning voor Culemborg pakket klaarstaan, waarmee uw auto helemaal perfect wordt verzorgd. We wassen uw auto dan helemaal met de hand, waardoor al het vuil echt grondig wordt verwijderd. Maar dat is niet het enige waar wij voor klaarstaan.

Het carcleaning bedrijf voor Culemborg

Als u uw auto echt schoon wilt hebben, dan raden wij u onze professionele carcleaning in Culemborg van harte aan. We hebben hiervoor een speciaal pakket, waarbij we maar liefst drie uur met uw auto aan de slag gaan. We hebben het dan over met de hand wassen van de auto, maar ook over reinigen van banden en velgen, reinigen van deuren en deurstijlen, stofzuigen van de auto en kofferbak, behandeling van alle kunststof delen, ontvetten en reinigen van ramen, aanbrengen van een wax laag en textiel coating. Hiermee zorgen wij er als carcleaning specialist in Culemborg voor dat uw auto echt goed schoongemaakt wordt!

Meer weten over ons carcleaning bedrijf voor Culemborg?

We raden u aan om eens een kijkje te nemen bij de uitgebreide informatie over professionele carcleaning voor Culemborg die wij voor u klaar hebben staan. We hebben een duidelijk overzicht op onze website geplaatst, waarmee u een goede indruk krijgt van wat u bij ons allemaal mag verwachten. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We vinden het belangrijk om onze klanten de best mogelijke service te bieden en er voor te zorgen dat u weer helemaal trots kunt zijn op uw auto!

Blijf op de hoogte

Newtonweg 7
4104 BK Culemborg
Tel. 06 45 90 78 90

autobedrijf culemborg - Gelderland auto's

Maak hier een afspraak voor een car detailing behandeling voor jouw auto!

We proberen rekening te houden met de door jou aangegeven data. Je krijgt sowieso altijd een bevestiging van ons met de datum waarop we jouw auto gaan behandelen.

Neem contact met ons op

HEB JE EEN VRAAG?

Vul het formulier in

En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het is vrijblijvend dus verplicht jou tot niets!

NEEM CONTACT OP MET GELDERLAND AUTOS