Car Detailing

Maak je auto mooier dan nieuw met vakkundige car detailing.
Maak een keuze uit onze car detailing-pakketaanbiedingen.

Het carcleaning bedrijf voor Houten en omstreken

U haalt uw auto wel eens door de wasstraat, maar bent dan toch niet helemaal tevreden met het resultaat? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij de professionele carcleaning voor Houten die we u bij Gelderland Autos aanbieden. We hebben bij ons bedrijf ruime ervaring met het grondig schoonmaken van auto’s, waarbij het bijna is alsof deze auto’s weer helemaal als nieuw zijn. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij op het gebied van het schoonmaken van auto’s allemaal te bieden hebben. Onze carcleaning voor Houten staat voor u klaar.

Uw auto laten reinigen door ons carcleaning bedrijf voor Houten

Bij Gelderland Auto’s wassen wij uw auto geheel met de hand, waarna we deze ook met de hand drogen. Maar dat is niet het enige wat wij voor u doen. Naast het grondig bewassen van de auto gaan we ook uw hele auto stofzuiger, inclusief de kofferbak. Deze kofferbak zullen we verder ook grondig reinigen. We nemen dashboard en ramen af en ontvetten laatstgenoemde ook nog grondig. We reinigen de bekleding en sponningen, waarbij we ook een wax laag aanbrengen. Dit is slechts een greep uit de handelingen die we uitvoeren om uw auto weer zo schoon mogelijk te krijgen. Elders op deze website vindt u hier een uitgebreid overzicht van.

Meer weten over onze professionele carcleaning voor Houten?

Indien u meer vragen heeft over ons werk en wat wij voor u kunnen betekenen, dan raden wij u aan om de uitgebreide informatie op deze website eens door te nemen. Uiteraard kunt u ook altijd een keer contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Samen met u kunnen we dan bekijken welke manier van carcleaning voor Houten het beste is voor uw wagen. Kiest u voor het grondig wassen van de auto, dan heeft u de garantie dat wij drie uur de tijd nemen om ervoor te zorgen dat uw auto er weer brandschoon uitziet.

Blijf op de hoogte

Newtonweg 7
4104 BK Culemborg
Tel. 06 45 90 78 90

autobedrijf culemborg - Gelderland auto's

Maak hier een afspraak voor een car detailing behandeling voor jouw auto!

We proberen rekening te houden met de door jou aangegeven data. Je krijgt sowieso altijd een bevestiging van ons met de datum waarop we jouw auto gaan behandelen.

Neem contact met ons op

HEB JE EEN VRAAG?

Vul het formulier in

En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het is vrijblijvend dus verplicht jou tot niets!

NEEM CONTACT OP MET GELDERLAND AUTOS