Car Detailing

Maak je auto mooier dan nieuw met vakkundige car detailing.
Maak een keuze uit onze car detailing-pakketaanbiedingen.

Professionele carcleaning in Nieuwegein

Bij Gelderland Auto’s bent u aan het juiste adres als u een specialist zoekt op het gebied van auto’s en alles wat daarmee te maken heeft. Zo zijn wij gespecialiseerd in het zo grondig mogelijk reinigen van uw auto. We hebben hier een speciaal pakket voor klaarstaan, waarmee die carcleaning in Nieuwegein tot in de puntjes voor u wordt geregeld. Met onze professionele carcleaning in Nieuwegein bieden wij een service aan die veel verder gaat dan even met de auto door de wasstraat. Wij maken uw auto schoon tot in de kleinste details.

Het carcleaning bedrijf voor Nieuwegein

Gelderland Auto’s is de specialist als het op carcleaning in Nieuwegein aankomt. We staan klaar om u te helpen met een pakket aan diensten waarmee uw auto straks weer als nieuw is. Als wij uw auto voor u wassen, dan trekken wij daar per auto drie uur voor uit. We beginnen dan met het wassen van de gehele auto, met de hand. Ook het drogen doen wij daarna met de hand. We verwijderen verkeersvuil en reinigen de banden en velgen. Daarnaast reinigen wij ook deuren en deurstijlen en stofzuigen de hele auto, inclusief de kofferbak. We reinigen de bekleding met shampoo en door diepstomen en ontvetten en reinigen de ramen. Dit is slechts een greep uit alle handelingen die wij voor u uitvoeren om auto weer helemaal schoon te krijgen.

Meer weten over ons carcleaning bedrijf voor Nieuwegein?

We nodigen u van harte uit om eens contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We vinden het als carcleaning bedrijf voor Nieuwegein en omstreken belangrijk dat u weer optimaal kunt genieten van een schone auto. We hebben elders op deze website een uitgebreid overzicht staan van alles wat wij met uw auto doen als wij deze helemaal schoonmaken. U kunt bij ons voor professionele carcleaning in Nieuwegein terecht, waarbij ook cardetailing tot de mogelijkheden behoort. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw auto echt weer helemaal als nieuw is.

Blijf op de hoogte

Newtonweg 7
4104 BK Culemborg
Tel. 06 45 90 78 90

autobedrijf culemborg - Gelderland auto's

Maak hier een afspraak voor een car detailing behandeling voor jouw auto!

We proberen rekening te houden met de door jou aangegeven data. Je krijgt sowieso altijd een bevestiging van ons met de datum waarop we jouw auto gaan behandelen.

Neem contact met ons op

HEB JE EEN VRAAG?

Vul het formulier in

En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het is vrijblijvend dus verplicht jou tot niets!

NEEM CONTACT OP MET GELDERLAND AUTOS