Car Detailing

Maak je auto mooier dan nieuw met vakkundige car detailing.
Maak een keuze uit onze car detailing-pakketaanbiedingen.

Professionele carcleaning voor Tiel

Is uw auto eens toe aan een goede wasbeurt? Heeft u het idee dat de wasstraat hierbij geen soelaas biedt? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Gelderland Autos u allemaal te bieden heeft. We kunnen bijvoorbeeld aan de slag met car detailing, maar we staan ook klaar voor een zeer grondige carcleaning in Tiel. Dit is een manier van auto wassen waarbij wij met de hand uw auto helemaal wassen en drogen. Maar dat is slechts een van de werkzaamheden die wij dan met uw auto gaan verrichten. We zetten graag op een rijtje wat u verder mag verwachten van onze professionele carcleaning voor Tiel.

Het carcleaning bedrijf voor Tiel en omstreken

We hebben bij Gelderland Autos veel ervaring met het schoonmaken van auto’s. We gaan hierbij dan ook altijd heel grondig te werk. Het met de hand wassen en drogen van het hele voertuig is daarbij slechts het begin. Zo halen wij ook verkeersvuil en waxrestanten weg, reinigen we de banden en de velgen en reinigen we ook de deuren en deurstijlen. Daarnaast stofzuigen we uw hele auto, inclusief de kofferbak, en nemen we het dashboard en de ramen af. We geven alle kunststof delen van de auto een behandeling en reinigen de bekleding door middel van diepstomen en shamporelle. We brengen een wax laag aan en kunnen eventueel ook zorgen voor een textiel coating. Bij dat laatste komt wel een meerprijs kijken.

Meer weten over onze carcleaning voor Tiel?

Als wij klaar zijn met het reinigen van uw auto, dan kunt u er op rekenen dat deze er weer helemaal als nieuw uitziet. Dit is een grondige, professionele carcleaning voor Tiel waar geen wasstraat tegenop kan. U kunt altijd even contact met ons opnemen om uw vragen te stellen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Als carcleaning bedrijf voor Tiel bieden wij naast deze grondige reiniging namelijk ook een car detailing aan. Dit is een manier van reinigen waar we nog nauwkeuriger en grondiger te werk gaan. Uw auto is dan letterlijk weer als nieuw.

Blijf op de hoogte

Newtonweg 7
4104 BK Culemborg
Tel. 06 45 90 78 90

autobedrijf culemborg - Gelderland auto's

Maak hier een afspraak voor een car detailing behandeling voor jouw auto!

We proberen rekening te houden met de door jou aangegeven data. Je krijgt sowieso altijd een bevestiging van ons met de datum waarop we jouw auto gaan behandelen.

Neem contact met ons op

HEB JE EEN VRAAG?

Vul het formulier in

En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het is vrijblijvend dus verplicht jou tot niets!

NEEM CONTACT OP MET GELDERLAND AUTOS