GASTENBOEK

DIT VINDEN ONZE KLANTEN ERVAN

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Hou het vooral netjes. Ga hier geen discussies aan.
4 berichten.
Hans uit Vlaardingen schreef op 13 januari 2020 om 9:34 pm:
Pas op mensen deze garage is niet eerlijk komt afspraken niet na en goot de prijs in 1 keer 200€ omhoog!!! OPLICHTERS!!!
Maaike van Veenendaal uit Culemborg schreef op 20 november 2019 om 3:41 pm:
Mijn auto had het begeven en ik moest snel een nieuwe. Ik heb op de site gekeken bij Gelderland Auto’s en vond er een leuke auto. Hij was zo goedkoop dat ik het eerst niet geloofde. Een ‘addertje’… maar nee. Echt een geweldige auto, weinig kilometers en super aardige lui.
Martin van Doorn uit Culemborg schreef op 20 november 2019 om 3:40 pm:
Ik woon in de binnenstad en zocht een kleine, niet al te oude maar betrouwbare gebruikte auto. Liefst zo goedkoop mogelijk. Ik kwam bij Gelderland Auto’s. Ik heb een proefrit gemaakt en dat was super. Voor het onderhoud breng ik de auto nu naar Autobedrijf Kruft. Die zit in hetzelfde pand. Lekker gemakkelijk en echt aan te bevelen.
Aaron Smit uit Vianen schreef op 20 november 2019 om 3:40 pm:
Soms roepen ze ‘te mooi om waar te zijn’. Dat had ik dus al een paar keer gehad. Bij dit bedrijf ging het anders. Ik heb ze maar even gebeld en ze hebben een paar auto’s aanbevolen. Ik ben toen komen kijken en heb een proefrit gemaakt. Ik was sceptisch, maar ze hebben me overtuigd. Fijn bedrijf!

LAAT WETEN WAT JIJ ERVAN VINDT!

Laat jouw ervaringen achter in ons gastenboek