GASTENBOEK

DIT VINDEN ONZE KLANTEN ERVAN

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Hou het vooral netjes. Ga hier geen discussies aan.
9 berichten.
Kees uit Asperen heeft geschreven op 11 januari 2022 om 6:36 pm
ON-GE-LO-FE-LIJK Mijn auto is bijna 4 jaar oud en ontzettend vies als ik hem op 10 januari 2022 in Culemborg achterlaat. Er staat trouwens al een kleine VW voor me klaar. "Lekker warm gedraaid, dus je kunt meteen rijden." Wat een ontzettend aardige kerel is die Sebastian. De dag daarna krijg ik een paar foto's van hoe mijn auto er nu uitziet. Onvoorstelbaar. En als ik hem ophaal val ik van de ene verbazing in de andere. Van binnen en van buiten helemaal schoon. En niet alleen schoon, maar als nieuw! De auto heeft mooie lichtmetalen velgen en die lijken wel mooier dan toen ik de auto kocht. En het zwart van de banden en alle kunststof delen is ook weer als nieuw. Net als de leren bekleding. Ook achterin, waar de bekleding wel wat vlekken had opgelopen omdat de kinderen daar hadden geknoeid. In de koffer van de auto staat een doosje "met alle spullen die we in de auto vonden". Niet alleen de losse rommeltjes die in de middenconsole en de portierbakken waren opgeborgen, maar ook wat klein geld, dat onder de stoel was gerold. Ik heb de factuur meteen betaald. Zelden met zoveel plezier geld overgemaakt. Want ja, het kost een paar centen, maar het is het dubbel en dwars waard. Mijn buurman kwam zelfs meteen naar buiten toen hij me zag aankomen. Samen met open mond nog even staan kijken hoe het mogelijk is dat een auto waar de groene aanslag op de rubbers van de ramen zat nu in showroomconditie is. Heel, heel, heel erg blij mee!! Dankjewel Sebastian!
Edwin uit Maastricht heeft geschreven op 14 september 2021 om 6:07 pm
Sebastian en zijn team heeft de import, het transport en het op Nederlands kenteken zetten van een door mij in Duitsland gekochte personenauto van begin tot eind uit handen genomen en deskundig verzorgd tegen aantrekkelijke tarieven. Ook het aansluitend "pimpen" van de auto en uitvoeren van een ceramic coating is betaalbaar en vakkundig uitgevoerd. Ten slotte heeft Gelderland Auto's de auto voor de deur afgeleverd. Kortom door goede service, goede tarieven en het nakomen van afspraken een aanrader. Bedankt voor het ontzorgen.
Valkonet uit Culemborg heeft geschreven op 15 december 2020 om 4:08 pm
Mijn auto gebracht en was toe aan een opknap beurt kinderen en honden haren 🤦🏼‍♀️ Ik herkende mijn auto niet terug brand schoon geen haartje meer te vinden als of hij nieuw uit de winkel kwam. Wat een top service super vriendelijke een echte aanrader
Marielle uit Gorinchem heeft geschreven op 6 november 2020 om 11:37 pm
Ik ben super tevreden over de service van Gelderland Auto's! Je krijgt eerlijk en goed onderbouwd advies, geen gladde verkooppraatjes. En je krijgt waar voor je geld.
Fred uit Culemborg heeft geschreven op 26 oktober 2020 om 10:10 am
Door Gelderland Auto's mijn BMW laten voorzien van een ceramic coating. Zeer professioneel en klantvriednelijke klantbenadering. De auto komt als nieuw uit de handen van Sebastian inclusief de binnenkant, het dashboard, het motorcompartiment en de kofferruimte. Kortom: zeer tevreden over de schappelijke prijs, de service en betrokkenheid. Een aanrader!!!
Wouter Ruarus uit Hilversum heeft geschreven op 16 augustus 2020 om 7:17 pm
Mijn goede vriend Dion Varossieau is kunstenaar, designe er, schilder, spookhuis ontwerper, zeer artistiek artiest. We kennen elkaar ruim 10 jaar, zijn auto was een bende, binnen en buiten incl verf! Gelderland Autos is geweldig, de auto is binnen en buiten weer nieuw! Zeldzaam goed, Wouter Ruarus Hilversum
Arthur jacobs uit Houten heeft geschreven op 14 juni 2020 om 12:48 pm
Kom al jaren bij autobedrijf Kruft voor het onderhoud vandaag mijn auto laten poetsen door Sebastiaan van Gelderland auto’s, top gedaan auto is als nieuw van binnen en van buiten top service
Maaike van Veenendaal uit Culemborg heeft geschreven op 20 november 2019 om 3:41 pm
Mijn auto had het begeven en ik moest snel een nieuwe. Ik heb op de site gekeken bij Gelderland Auto’s en vond er een leuke auto. Hij was zo goedkoop dat ik het eerst niet geloofde. Een ‘addertje’… maar nee. Echt een geweldige auto, weinig kilometers en super aardige lui.
Aaron Smit uit Vianen heeft geschreven op 20 november 2019 om 3:40 pm
Soms roepen ze ‘te mooi om waar te zijn’. Dat had ik dus al een paar keer gehad. Bij dit bedrijf ging het anders. Ik heb ze maar even gebeld en ze hebben een paar auto’s aanbevolen. Ik ben toen komen kijken en heb een proefrit gemaakt. Ik was sceptisch, maar ze hebben me overtuigd. Fijn bedrijf!

LAAT WETEN WAT JIJ ERVAN VINDT!

Laat jouw ervaringen achter in ons gastenboek