GASTENBOEK

DIT VINDEN ONZE KLANTEN ERVAN

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Hou het vooral netjes. Ga hier geen discussies aan.
5 berichten.
Wouter Ruarus uit Hilversum heeft geschreven op 16 augustus 2020 om 7:17 pm:
Mijn goede vriend Dion Varossieau is kunstenaar, designe er, schilder, spookhuis ontwerper, zeer artistiek artiest. We kennen elkaar ruim 10 jaar, zijn auto was een bende, binnen en buiten incl verf! Gelderland Autos is geweldig, de auto is binnen en buiten weer nieuw! Zeldzaam goed, Wouter Ruarus Hilversum
Arthur jacobs uit Houten heeft geschreven op 14 juni 2020 om 12:48 pm:
Kom al jaren bij autobedrijf Kruft voor het onderhoud vandaag mijn auto laten poetsen door Sebastiaan van Gelderland auto’s, top gedaan auto is als nieuw van binnen en van buiten top service
Maaike van Veenendaal uit Culemborg heeft geschreven op 20 november 2019 om 3:41 pm:
Mijn auto had het begeven en ik moest snel een nieuwe. Ik heb op de site gekeken bij Gelderland Auto’s en vond er een leuke auto. Hij was zo goedkoop dat ik het eerst niet geloofde. Een ‘addertje’… maar nee. Echt een geweldige auto, weinig kilometers en super aardige lui.
Martin van Doorn uit Culemborg heeft geschreven op 20 november 2019 om 3:40 pm:
Ik woon in de binnenstad en zocht een kleine, niet al te oude maar betrouwbare gebruikte auto. Liefst zo goedkoop mogelijk. Ik kwam bij Gelderland Auto’s. Ik heb een proefrit gemaakt en dat was super. Voor het onderhoud breng ik de auto nu naar Autobedrijf Kruft. Die zit in hetzelfde pand. Lekker gemakkelijk en echt aan te bevelen.
Aaron Smit uit Vianen heeft geschreven op 20 november 2019 om 3:40 pm:
Soms roepen ze ‘te mooi om waar te zijn’. Dat had ik dus al een paar keer gehad. Bij dit bedrijf ging het anders. Ik heb ze maar even gebeld en ze hebben een paar auto’s aanbevolen. Ik ben toen komen kijken en heb een proefrit gemaakt. Ik was sceptisch, maar ze hebben me overtuigd. Fijn bedrijf!

LAAT WETEN WAT JIJ ERVAN VINDT!

Laat jouw ervaringen achter in ons gastenboek