Car Detailing

Maak je auto mooier dan nieuw met vakkundige car detailing.
Maak een keuze uit onze car detailing-pakketaanbiedingen.

Glascoating voor uw auto in Nieuwegein

Bent u op zoek naar een goede coating voor uw auto? Een coating waarmee u zeker weet dat de laklaag van uw auto helemaal perfect wordt beschermd? Dan bent u bij Gelderland Auto’s aan het juiste adres. Wij zorgen er namelijk voor dat uw auto een perfecte bescherming krijgt door middel van glascoating voor Nieuwegein. We hebben als specialist op dit gebied alle middelen in huis om een glas coating op uw auto in Nieuwegein aan te brengen. Indien u hier meer over wilt weten kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om al uw vragen op dit gebied voor u te beantwoorden

Een auto met glas coating in Nieuwegein

Er zijn meerdere verschillende coatings te verkrijgen voor uw auto. We hebben bij Gelderland Auto’s ook meerdere opties te bieden. Indien u voor uw auto voor een glas coating in Nieuwegein kiest, dan kiest u hiermee de sterkste coating die er te vinden is. Dit is een coating die is gebaseerd op siliciumdioxide. Dit is een soort coating die de laklaag van uw auto volledig afsluit. De naam glascoating komt niet zozeer van het gebruikte materiaal, maar van de look van de coating als deze is aangebracht. De coating is namelijk zeer hard en ziet er glashelder uit. Een perfecte glascoating in Nieuwegein zorgt dan ook voor de optimale bescherming voor uw auto!

Meer weten over een glas coating voor uw auto in Nieuwegein?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die u op het gebied van coatings voor uw auto, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden, zodat u eenvoudig een keuze kunt maken voor de juiste glas coating voor uw auto in Nieuwegein. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het grondig laten schoonmaken van uw auto. U kunt hierbij ook kiezen voor detailing, een vorm van schoonmaken die er, in samenwerking met een auto glas coating in Nieuwegein, voor zorgt dat uw wagen er weer helemaal als nieuw uit komt te zien.

Blijf op de hoogte

Newtonweg 7
4104 BK Culemborg
Tel. 06 45 90 78 90

autobedrijf culemborg - Gelderland auto's

Maak hier een afspraak voor een car detailing behandeling voor jouw auto!

We proberen rekening te houden met de door jou aangegeven data. Je krijgt sowieso altijd een bevestiging van ons met de datum waarop we jouw auto gaan behandelen.

Neem contact met ons op

HEB JE EEN VRAAG?

Vul het formulier in

En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het is vrijblijvend dus verplicht jou tot niets!

NEEM CONTACT OP MET GELDERLAND AUTOS