Car Detailing

Maak je auto mooier dan nieuw met vakkundige car detailing.
Maak een keuze uit onze car detailing-pakketaanbiedingen.

Een glascoating voor uw auto in Utrecht

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het aanbrengen van een glascoating in Utrecht? Een ervaren professional die ook voor u ervoor zorgt dat de lak van uw auto helemaal perfect wordt beschermd? Er zijn verschillende soorten coating om de lak van een auto mee te beschermen. Bij Gelderland Auto’s bieden wij ook meerdere soorten aan. Een glascoating voor uw auto in Utrecht is dan echter wel de sterkste bescherming. Het materiaal sluit de lak namelijk volledig af en zorgt ervoor dat hier geen krassen of andere onvolkomenheden op kunnen komen.

Een auto met glas coating in Utrecht

We vinden het belangrijk om onze klanten het beste van het beste te bieden. Kiest u er bijvoorbeeld voor om uw auto door ons te laten detailen, dan zorgen wij ervoor dat uw auto er weer helemaal als nieuw uit komt te zien. We reinigen uw auto dan grondig en sluiten af met het aanbrengen van een glascoating in Utrecht. Deze glascoating is gebaseerd op een stof die siliciumdioxide heet en waarmee u de hardste en langdurigste bescherming voor uw auto krijgt. Weersomstandigheden hebben dan geen enkele invloed meer op de kwaliteit van de laklaag van uw auto. Deze soort coating heet glascoating, niet zozeer vanwege het gebruikte materiaal, maar vanwege het effect dat u ermee bereikt. Deze coating ziet er namelijk glashelder uit.

Meer weten over een glas coating voor uw auto in Utrecht?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben om uw auto van glas coating in Utrecht te voorzien, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u te bekijken wat het beste is voor uw auto. U wilt toch ook dat uw auto er weer helemaal piekfijn uit komt te zien? Als wij klaar zijn met uw wagen is het net alsof u hem weer voor het eerst uit de showroom heeft gehaald!

Blijf op de hoogte

Newtonweg 7
4104 BK Culemborg
Tel. 06 45 90 78 90

autobedrijf culemborg - Gelderland auto's

Maak hier een afspraak voor een car detailing behandeling voor jouw auto!

We proberen rekening te houden met de door jou aangegeven data. Je krijgt sowieso altijd een bevestiging van ons met de datum waarop we jouw auto gaan behandelen.

Neem contact met ons op

HEB JE EEN VRAAG?

Vul het formulier in

En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het is vrijblijvend dus verplicht jou tot niets!

NEEM CONTACT OP MET GELDERLAND AUTOS