Import van auto’s en Export van Auto’s en andere vragen2019-11-20T15:47:32+00:00

IMPORTEREN AUTO – EXPORTEREN AUTO

Geldermalsen AUTOS weet waar je rekening mee moet houden

Antwoorden op jouw vragen over jouw nieuwe occasion!

Wij importeren of exporteren jouw auto, wij verzekeren jouw auto en hij kan ook gefinancierd worden.

  • Kan Gelderland Auto’s ook auto’s importeren
  • Kun je ook een financiering regelen via Gelderland Auto’s
  • Je wilt jouw auto exporteren, Gelderland Auto’s kan je daarbij helpen
  • Zit er wel garantie op de auto’s die Gelderland Auto’s verkoopt
  • Je wil eigenlijk dat wij de auto zoeken die jij wilt hebben
  • Als je nu koop, hoe lang moet je dan wachten

Bekijk de antwoorden op diverse vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, vul dan het contactformulier in, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kunnen alle auto’s zomaar geïmporteerd worden?2019-11-18T07:53:10+00:00

Alle auto’s kunnen geïmporteerd worden. Dat wil niet direct zeggen dat je met deze auto’s ook direct de openbare weg op kunt. Alle geïmporteerde auto’s moeten eerst voorzien worden van een officieel kenteken. Wij kunnen je exact vertellen hoe dat in zijn werk gaat.

Kunnen alle auto’s geëxporteerd worden2019-11-18T07:53:36+00:00

Kunnen alle auto’s geëxporteerd worden? Jazeker. Je moet alleen dan even weten hoe het zit in het land waar de auto naar toe geëxporteerd moet worden hoe het daar precies met regels zit. Wij kunnen je dat exact vertellen en er zo voor zorgen dat je je daar niet druk over hoeft te maken.

Kan ik ook een verzekering afsluiten bij Gelderland Auto’s2019-11-18T07:54:21+00:00

Gelderland Auto’s is geen verzekeringsmaatschappij. Toch kunnen wij jou een aantal verzekeringsmaatschappijen aanbevelen. We werken met diverse partijen die goede oplossingen bieden op verzekeringsgebied. We kunnen dat hier direct voor je regelen.

Ik wil mijn auto kopen met een persoonlijke lening, kan dat?2019-11-18T07:54:59+00:00

Je kunt jouw auto kopen bij Gelderland Auto’s met een persoonlijke lening. Wij werken samen met betrouwbare kredietmaatschappijen. Jouw persoonlijke lening wordt snel en discreet geregeld. Zo kun je tegen lage extra maandlasten een fijne auto rijden, zonder in één keer platzak te zijn. LET OP: GELD LENEN KOST GELD.

Hoe zit het met garantie?2019-11-18T10:00:21+00:00

Met de garantie op onze occasions zit het helemaal goed! Alle occasions die wij verkopen zijn 100% betrouwbaar en in orde. Auto’s worden bij ons onderworpen aan een strenge controle. Zo nodig worden de auto’s gekeurd, gereinigd en komen ze op de verkooplijsten. En toch kan het gebeuren dat je een auto koopt en dat er binnen de gestelde garantietermijn iets is. We werken samen met Autobedrijf Kruft. Autobedrijf Kruft is een allround garagebedrijf. We lossen dergelijke problemen direct voor je op. We zien je namelijk graag weer terug als je op termijn weer een occasion zou willen kopen.

Hoe snel kan ik rijden2019-11-18T07:49:24+00:00

Heb je je keuze op een auto laten vallen, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk rijden. Dat begrijpen wij. Alle auto’s zijn rij-klaar. Dat betekent dat je bijna of zelfs de zelfde dag al kunt rijden. Bij een proefrit vallen je misschien wat kleine dingetjes op. Mochten dat problemen zijn, dan moeten die wel zo snel mogelijk, liefst dezelfde dag, verholpen worden. Dat gaat niet altijd en moet je een dagje langer wachten.

Kun je ook op zoek naar een auto voor mij?2019-11-18T07:51:33+00:00

Jazeker. Als jij een auto op het oog hebt, dan kunnen we die voor je opzoeken. Dat kan zowel in Nederland als daarbuiten. Mochten we de auto gevonden hebben, dan kunnen we samen met jou bekijken of we deze gaan inkopen.

Contact opnemen

Vul het invulformulier in en wij nemen contact met je op.

Neem contact op

TEVREDEN KLANTEN

Klanten vertellen over Gelderland AUTOS

Martin van Doorn

“Ik woon in de binnenstad en zocht een kleine, niet al te oude maar betrouwbare gebruikte auto. Liefst zo goedkoop mogelijk. Ik kwam bij Gelderland Auto’s. Ik heb een proefrit gemaakt en dat was super. Voor het onderhoud breng ik de auto nu naar Autobedrijf Kruft. Die zit in hetzelfde pand. Lekker gemakkelijk en echt aan te bevelen.”

Maaike van Veenendaal

“Mijn auto had het begeven en ik moest snel een nieuwe. Ik heb op de site gekeken bij Gelderland Auto’s en vond er een leuke auto. Hij was zo goedkoop dat ik het eerst niet geloofde. Een ‘addertje’… maar nee. Echt een geweldige auto, weinig kilometers en super aardige lui.”

Aaron Smit

“Soms roepen ze ‘te mooi om waar te zijn’. Dat had ik dus al een paar keer gehad. Bij dit bedrijf ging het anders. Ik heb ze maar even gebeld en ze hebben een paar auto’s aanbevolen. Ik ben toen komen kijken en heb een proefrit gemaakt. Ik was sceptisch, maar ze hebben me overtuigd. Fijn bedrijf!”

Kijk verder in ons gastenboek

OVERZICHT GEBRUIKTE AUTO’S

Bezoek het overzicht met de gebruikte auto’s. Kun je niet vinden wat je zoekt, je ons een zoekopdracht geven. Wij gaan dan op zoek naar de auto die jij graag wilt hebben.

OCCASION OVERZICHT
Ga naar de bovenkant