Car Detailing

Maak je auto mooier dan nieuw met vakkundige car detailing.
Maak een keuze uit onze car detailing-pakketaanbiedingen.

Een keramische coating voor uw auto in Houten

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een keramische coating voor uw auto in Houten en omstreken? We hebben bij Gelderland Auto’s veel expertise op dit gebied voor u klaarstaan. Onze mensen gaan graag aan de slag om ervoor te zorgen dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Een keramische coating in Houten kan daar sterk aan bijdragen! Een ceramic coating in Houten of een van de omliggende plaatsen aan laten brengen is een prima manier om uw auto extra te beschermen. We vertellen u hier graag meer over, we hebben hier ook elders op deze website informatie over klaarstaan.

Wat is een keramische coating?

U overweegt om een keramische coating in Houten op uw auto aan te laten brengen maar wilt hier eerst nog wat informatie over krijgen? Een coating is een extra beschermingslaag voor uw auto. Hierdoor krijgen krassen en vuil minder kans op uw auto en heeft u ook minder kans dat deze er mettertijd minder mooi uit gaat zien. Een keramische coating is dan een soort coating die ervoor zorgt dat uw auto nog eens extra wordt beschermd. De coating wordt vloeibaar op uw auto aangebracht en zal daarna hard worden. Zo is een keramische coating op uw auto in Houten een perfecte bescherming.

Meer weten over het aanbrengen van een ceramic coating in Houten?

U vindt Gelderland Auto’s in Culemborg, bij praktisch om de hoek van Houten. We hebben veel ervaring met het aanbrengen van allerhande soorten coating, maar ook met het detailen van uw auto. We zorgen er graag voor dat uw auto er weer uit komt te zien alsof deze zo uit de showroom komt, maar we vinden het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw auto goed is beschermd. We hebben elders op deze website meer informatie staan over de verschillende pakketten die wij op dit gebied te bieden hebben. Neem hier gewoon eens een kijkje als u hier meer over wilt weten, of neem er even contact over op met ons.

Blijf op de hoogte

Newtonweg 7
4104 BK Culemborg
Tel. 06 45 90 78 90

autobedrijf culemborg - Gelderland auto's

Maak hier een afspraak voor een car detailing behandeling voor jouw auto!

We proberen rekening te houden met de door jou aangegeven data. Je krijgt sowieso altijd een bevestiging van ons met de datum waarop we jouw auto gaan behandelen.

Neem contact met ons op

HEB JE EEN VRAAG?

Vul het formulier in

En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Het is vrijblijvend dus verplicht jou tot niets!

NEEM CONTACT OP MET GELDERLAND AUTOS